Václaf

Jednička byla původně pod Barrandovskou skálou (tj. na druhé straně Strakonické) a blíže Malé Chuchli, aby se vyplatilo jet autobusem z Lahovic. Zavřeli nám však jeden chodník na Barrandovském mostě a z přesunu mezi 1 a 2 vzdálených vzduchem necelý kilometr vznikla tříkilometrová štrapáce po rampách Barranďáku. Situace s otevřeným Branickým mostem se neřešila, neboť se na to přišlo včas.

reakce na #Ti (Kanonický Divisor)
Ti (Kanonický Divisor)

Šilhám ještě teď . :)

Dotaz na orgy - že byly původně v plánu ještě ty dva mosty? Ale kvůli uzavírce v Braníku jste ubrali dvě šifry? A proto byl start a jednička tam, kde byly...

reagovali #Václaf
Václaf

Ano, menším zlem pro nás bylo legalizovat průchod týmů do další části a spokojit se s jejich částečným řešením první šifry, než o nich nic nevědět.

reakce na #NnqJirka
Bingo (Fernety Kadla)

Dát místo devítky čtyřku byla taky pěkná prasárna.

NnqJirka (Opravdu se do toho chcete pustit?)

Lol... Porušuješ pravidla vlastní hry, máš na to právo, ale aspoň nepředstírej, že to tak není...

Jako já to mentálně chápu a chápu i Ferne Tykadla a dostal, kteří podle zápisu na statku vyzvedávaly šifry (pokud jen nezadaly pozdě kód a měli to celou dobu doluštěné), aniž by k tomu měli oprávnění (Objeví-li tým jiné stanoviště (např. s vyšším číslem), než které právě hledá na základě zcela vyluštěné šifry, nesmí na takovém stanovišti zprávu vyzvednout.) My jsme třeba na místě u graffitti prostě stále luštili tuhle šifru než jsme doluštili a než jsme vyzvedli podle pravidel správně tu 2.

reagovali #Václaf
Václaf

Text, který jsme rozesílali 6,5 hodiny po vyzvednutí, taky nebyl nápovědou k téhle šifře, ale umožňoval zadat kód druhého stanoviště i týmům na chvostu, které první šifru z větší části vyluštily a druhé stanoviště našly.

reakce na #NnqJirka
NnqJirka (Opravdu se do toho chcete pustit?)
Z o hře...

Na nápovědy (už zase) nehrajeme, takže možná skončíte na páté šifře.

NnqJirka (Opravdu se do toho chcete pustit?)
Z pravidel...

K šifrám nejsou poskytovány žádné nápovědy kromě těch, jež jsou uvedeny přímo ve zprávách.

reagovali #Václaf
Petr (Radkův tým nebo něco méně ochozenýho)
hm

Tohle nás trochu zaskočilo zejména polohou druhé šifry. Táhli jsme se do Zbraslavi na start a jednu nešifru...