Síba
Nomen omen

A já bych chtěl zase hluboce ocenit Freezy Bee, že si pro svůj velký den vybrali ten, který byl zrovna natolik freezy. Je to krásně stylové. (Hezký nomen omen je mimochodem i na opačném konci výsledkovky.)

Marwin (Freezy Bee)
Poděkování

Zrovna tahle diskuze má v podtitulu "pochvalte svého orga" a ještě tu od hry nic není, což beru jako donebevolající nespravedlnost.

Abych to trochu napravil: Za všechno obrovské DÍKY! Nápad se sv. Václavy byl perfektní, trasa přesto kupodivu přiměřená a přesuny rozumné. Šifry vesměs pěkné, speciálně bych ocenil minisérii s dvacetikorunou. Hru jsme si náramně užili - samozřejmě jsem si vědom toho, že nedokážu být úplně objektivní, když nám štěstěna tentokrát přála o něco víc, ale vězte, že jsem téma i kutálející se dvacetikorunu chválil už při hře, v době, kdy jsme se pohybovali kolem desátého místa.

Díky za všechnu tu práci, kterou to muselo dát. Obecně mám rád těžké šifrovačky, i když nám občas (čti "často") nafackují. O tom to je. Proto jsem rád, že existuje Po trati.

Tomáš (Nekonečná směs)

To byla rychlost :-) Děkuji.

reakce na #Tom
Tom

Pokorně se omlouvám, opravil jsem to a na stránce týmu už se zobrazuje. Případně ho budete mít na startovní obálce.

reakce na #Tomáš reagovali #Tomáš
Tomáš (Nekonečná směs)
Kód týmu

Ahoj, jsem jediný, kdo nemůže najít kód týmu do smsinfa? Ná stránce týmu ho nevidím.

reagovali #Tom
Václaf

Jakýkoli člen týmu může luštit na jakémkoli místě. Stále však platí, že tým může mít nejvýše pět členů, kteří se během hry už nemohou měnit, a na určitých místech je třeba, aby bylo přítomno více členů týmu současně (na stanovišti obsazeném organizátorem nebo při příchodu do cíle).

reakce na #<em>anonym</em>
Václaf

Při vytváření kódu stanoviště jsou CH dvě písmena.

reakce na #Bingo
anonym

Díky za odpověď. Já si to taky tak vykládám, ale raději se ptám přímo, přeci jen na některých soutěžích by s tím mohl být problém.

reakce na #Tonda reagovali #Václaf
Tonda (Zimní Vánek)

Jelikož orgové mají určitě spoustu práce s přípravou hry, zkusím odpověděť za ně.

Věta v pravidlech říká: "Tým se může v kterékoli části hry rozdělit. V průběhu hry lze používat jakékoli prostředky pro komunikaci mezi členy týmu při dodržení obecných zásad zvolené komunikace."

Ačkoliv to tam není explicitně napsané, dá se to vyložit tak, že hráč může v průběhu hry odjet domů (nebo být doma od samého začátku) a pomáhat týmu na dálku. My to tak také tak čas od času praktikujeme a nikdy s tím nebyl žádný problém.

reakce na #<em>anonym</em> reagovali #<em>anonym</em>
anonym
Luštění na dálku

Ahoj, je možné, aby se účastnil jeden ze členů týmu z domova, když se ze zdravotních důvodů nemůže účastnit přímo na místě? Díky :)

reagovali #Tonda
Bingo

Při vytváření kódu stanoviště se CH počítá jako jedno písmeno nebo dvě?

reakce na #Václaf reagovali #Václaf
anonym

Zmrznem, ale rádi:-)))

reakce na #Robert
Robert (Zvířátka)

Tomu se říká šifrovací vášeň - ve chvíli, kdy při pohledu na předpověď ostatní hledají důvod, proč zrovna nemůžou, tak se naopak hrdě přihlásit a říct: Zmrznu, ale rád(a) ;-)

reakce na #Lost Time reagovali #<em>anonym</em>
Lost Time

ahojky,

šlo by se ještě na poslední chvíli přihlásit - díky za odpověď na e-mail martisy@email.cz

Martina

reakce na #Václaf reagovali #Robert
Václaf

Jak kdy ;-)

reakce na #Bingo reagovali #Lost Time a #Bingo
Bingo (Tykadla)
CH

CH je jedno písmeno nebo dvě?

reagovali #Václaf
Václaf

Pracuje se na tom – již dlouho. Funguje změna pomocí zapomenutého hesla.

reakce na #Zdenek
Zdenek (Freezy Bee)
Nefunguje zmena hesla

Nefunguje zmena hesla. Prosim o opravu.

reagovali #Václaf
Václaf

Registraci musíme vždy potvrdit a přiřadit tím týmu variabilní symbol, což se neděje hned, nýbrž dávkově jednou za den dva (teď před termínem registrace to činíme každý večer).

reakce na #Helča
Helča
platba registrace

Ahoj, potřebovala bych stihnout zaplatit za Veverky na divoko a Fosilní palivo registraci. Do mailu mi nic nepřišlo...možná jen špatně hledám a nevidím nikde číslo účtu na vašich stránkách. díky H.

reagovali #Václaf
Jirka (Nejnekvazidiagonalizovávatelnější)
Nefunguje skoro nic :)

Třeba naše stránka týmu, před tím je taky špatný odkaz na "regitraci" v odkazu v aktualitách...ale i spoustu dalších věcí..