Přidat komentář
Václaf

Přijímáme tento závazek, a bude-li další Po trati, pravidla zpřesníme.

reakce na #Ondra
Ondra (Mladí muži se smartphony)
Pravidla

Protože Derův příspěvek pod šifrou 4 zapadl, rád bych tenhle bod vytáhl ještě ven.

Obecně bych byl vděčný, kdyby si orgové dali tu práci a pravidla v některých částech upřesnili či rozvinuli. Především bych ocenil upuštění od abstraktních formulací, které jsou v podstatě samy o sobě šifrou. Jde mi jak o pravidlo o abecedách, které, troufnu si říct, nikdo detailně nechápe, ale taky třeba o letošní pravidlo ohledně elektronických zařízení ("Hráčům je povoleno používat jakákoli elektronická zařízení, a to zejména k vyhledávání informací obecné povahy, jako pomůcku (nikoli nástroj) pro řešení šifer"), u kterého se členové týmů, které skončily na prvním a druhém neoficiálním místě (tedy ne úplně blbí lidé), shodli, že mu nerozumí a neví, co všechno zakazuje vs. povoluje.

Je nějaký příklad toho, co už není pomůcka, ale nástroj? Ve hře jsme použili např. Anagrammer, slovník v pomůckách od Vaška Potočka, OCR pro frekvenčku na šifře 7, Google Lens na šifře 6 (páč ze slavných Hanušů poznáme jen toho z AZ kvízu), Derovo udělátko na potratí abecedy. Jsou to pohoda pomůcky, nebo bakané nástroje? Jak to má člověk poznat?

reagovali #Václaf
Ondra (JménoNeníPriorita)
reportáž

Tak jsme zase sepsali nějaké ty dojmy ze hry: https://docs.google.com/document/d/15z6TbTXkrOpkXOmzFS34mGoh-A6Y3vhBD-9brwZhaPg/edit?usp=sharing

Václaf
Afterparty

Nezapomeňte na zítřejší afterparty v Pivním baru Blanická na Vinohradech. Pokud plánujete přijít, zkuste se přihlásit zde.

Ondra a Andrea

Neměl by někdo na poslední chvíli zájem o 2 členy do týmu? Rádi bychom se zítra k nějakému týmu přidali :)

reakce na #Ondra a Andrea
Eli (Druhý votkonce)
Hledáme jednoho hráče.

Ahoj! Hledáme jednoho hráče. Může to být klíďo zkušenej profík, ale musí mít nervy na méně zkušený zbytek týmu. Taky to klíďo může být nezkušený amatér se zápalem pro věc a chutí si to užít, ať to bude jakkoliv dlouhý, rozuměj krátký. Zatím jsme dvě holky a dva kluci, dva z nás středně zkušení, dva jdou poprvé. Kdo byste měl zájem, pište na eli.geissler na emailu. Díky!

Dark
Hospody

Když za Covidu zmizely hospody proti trudomyslnosti, není už na čase je zas obnovit?

Ondra a Andrea
Hledáme tým

Ahoj, hledáme tým, ke kterému bychom se připojili. Máme za sebou jak všechny ročníky či jejich část a rádi bychom u toho byl zas. Pokud by o nás měl někdo zájem, tak pište na ondrabenda na seznam.cz :)

reagovali #Ondra a Andrea
Elif (Zvířátka)
Hledáme Zvířátko

EDIT: Už sme našli.

Hľadáme jedného vytrvalého hráča, ktorý by sa s nami vydal po trati. Záujemci nech sa hlásia na adresu elif.garajova na gmail.com. Tímové tričko na hru radi zapožičiame!

Ti (JTHTN)

Líp bych to nenapsal. :)

reakce na #Dero
Tom

Přesunul jsem to do Všehochuti, zdá se mi, že tě jen jednorázově odmítl spam filtr.

reakce na #Dero
Dero (Mladí muži se smartphony)

Těsíte se?

Asi jako vždycky. Masochistické očekávání s notnou příměsí strachu a odevzdanosti.

reakce na #Dark reagovali #Tom a #Ti (JTHTN)
Dark
Všehochuť

Nejde psát do všehochuti...

Těšíte se?

reagovali #Dero